Een overvloed aan radicale ideeën, toffe performances en botsende visies; 27 oktober is het weer tijd voor Brainwash Festival! Vrienden van HUMAN krijgen 7,50 euro korting op een kaartje voor het grootste denkfestival van Nederland.

Brainwash Festival 2024 staat in teken van Truth & Doubt. Maak je klaar voor een onvergetelijke festivalreis waar je zekerheden bevraagd worden, onder boven is, recht krom blijkt te zijn en twijfel gevierd wordt.

Met performances, lezingen, gesprekken en workshops door een overweldigende line-up aan sprekers. Meer dan 100 denkers en makers komen samen op het Leidseplein in Amsterdam. Zien we je daar?

Korting voor vrienden

Vrienden van HUMAN ontvangen 7,50 euro korting op een kaartje voor Brainwash Festival op zondag 27 oktober 2024. 

Nog geen vriend van HUMAN? Sluit je aan en profiteer van alle voordelen

Line-up

Met onder meer Venki RamakrishnanAsma Mhalla, Jonathan Oppenheim, Tom-Jan Meeus, Becca Rothfeld, Marjan Slob en Dan Ariely bevragen we onze waarheden en vieren we de twijfel. Check hier de hele line-up! Deze blijft de komende weken groeien.

Nobelprijswinnaar Venki Ramakrishnan over de vraag of we ooit onsterfelijk zullen worden

Meer informatie over tickets en het programma vind je op de website van Brainwash Festival. HUMAN is partner van het festival.